top of page

Creëer samen met de maan magie in je leven

De maan weet oceanen te bewegen, dus ook ons, alle levende wezens en organismen op aarde, laat ze niet onberoerd: haar yinne (vrouwelijke) energie voelen we tijdens elk moment van haar cyclus van 28 dagen. Leven volgens de cyclus van de maan draagt daarom ook zo’n kracht in zich.


Nieuwe maan🌙 - Wat is jouw intentie? Tijdens nieuwe maan lijkt ze wel verdwenen, het betekent echter elke keer een nieuw begin. Ik nodig je daarom uit om op dit moment even dichtbij jezelf te blijven en even diep in je ziel te kijken. Zet van daaruit je intentie voor de maancyclus die komen gaat.

VOLLE MAAN 🌝 - Wat mag jij loslaten?

De maan staat aan de donkere hemel in haar volle ronde glorie te schitteren. Voel jij haar kracht door je lichaam stromen? Tijdens de dagen rond volle maan spelen emoties vaak op. Uit ze, erken ze en laat ze los vanuit liefde.

De maan doet het water in ons bewegen, dus je kan je deze dagen dus ook extra energiek voelen. Met al die energie in de lucht is het ook het perfecte moment om je kristallen op te laden.


Leef jij al op het ritme van de maan? 🌙 Leer meer over maanmagie en de invloed van andere hemellichamen in mijn opleiding De weg van de Priesteres.
Liefs ❤️

Lydia

Comments


bottom of page