top of page

Hoe kan ook jij je droomleven creëren?

Wie je ook bent, wat je ook doet voor iedereen hier op aarde gelden dezelfde universele wetten. Wil jij een leven van overvloed manifesteren, dan kan je niet om ze heen.

Leer ze begrijpen, zodat je ermee aan de slag kan gaan om het leven dat jij wenst te creëren.


De bekendste is misschien wel de wet van aantrekkingskracht: wat je aandacht geeft in je hoofd, groeit en vertaalt zich in de realiteit. Daarom is het belangrijk om positief te denken en in jezelf en je succes te geloven. Roep ook rituelen in je leven. Je toont ermee dat je bewust in het leven staat en dat je intentioneel je dromen wil creëren.

Wanneer je je rituelen regelmatig uitvoert, schenk je energie en aandacht aan datgene dat je in de wereld wil plaatsen. Leg jezelf zeker geen druk op: je neemt beter één ritueel ter harte, dan velen die je slechts eenmalig doet. Bouw dus om te beginnen één klein ritueel in je dagdagelijks leven in en vermeerder ze wanneer het goed voelt.

Voel jij misschien nog niet helemaal waar je naartoe wil in je leven? Of twijfel je dat dat wat je wil wel echt vanuit je hart en ziel komt? Werk dan met een visiebord. De beelden helpen je om je onbewuste verlangens naar boven te brengen. Scheur en knip zonder te veel na te denken alle afbeeldingen uit magazines die je aantrekken en plak ze op (gekleurd) papier. Ben je klaar? Dan heb je voor je een duidelijk beeld van dat waartoe je ziel en geest zich aangetrokken voelen. Voel jij dat je je droomleven wil creëren? Leer er alles over in de module Leef jouw droomleven via manifestatie en affirmatie.Liefs ❤️

Lydia

コメント


bottom of page