top of page

Draag jij zorg voor jezelf?


Zelfliefde is het gevoel in jezelf: ben jij ervan overtuigd dat je het verdient om gelukkig te zijn en een mooi leven te leiden? Als je aan dat positieve gevoel uiting geeft, dan doe je aan zelfzorg. Wanneer je jezelf graag ziet, zal je voor jezelf zorgen en grenzen stellen vanuit liefde.

Voel jij dat je het moeilijk hebt? Als je een zelfzorgmomentje voor jezelf inlast, zal je voelen dat het ook makkelijker wordt om jezelf graag te zien. Zelfzorg en zelfliefde gaan nu eenmaal hand in hand:


  1. Jij verdient een moment voor jezelf, dus plan enkele zelfzorgactiviteiten in je agenda. Voel aan wat jij nodig hebt en hoe vaak.

  2. Bewaak je grenzen en durf nee zeggen. Wanneer je voelt dat je energetisch kopje leeg is, durf dan nee te zeggen tegen de ander, zodat je zelf weer kan opladen.

  3. Steel een moment van ontspanning doorheen de dag. Check af en toe eens hoe het met je lichaam gaat. Hoe voel je je? Sluit je ogen, laat je schouders zakken, doe je kaken van elkaar en adem in en uit. Je lichaam ontspant en kan weer herstellen.

Benieuwd naar meer zelfliefde- en zelfzorgtips? Bekijk het webinar.Liefs ❤️ Lydia

Komentáře


bottom of page