Masage Bright Light.jpg

Praktijk Bright Light

Bazel

Vrouwen

In deze praktijk worden enkel vrouwen (en jongens) gemasseerd. Mannen kunnen wel terecht in GroepsPraktijk ZorgSaam. Ben je een man? Kies dan voor GroepsPraktijk ZorgSaam bij het boeken van je afspraak. 

Parkeren

Er is genoeg plaats in de straat om je auto te parkeren. Meestal is er plaats net voor de praktijk.  Gelieve niet op de oprit te rijden. Je fiets kan je gewoon op het voetpad plaatsen. 

 

De futon

Bij Bright Light wordt er gemasseerd op een futon.  Een futon is een traditionele katoenen matras uit Japan. De matras ligt op de grond en bestaat uit natuurlijke materialen. Zo kan jouw lichaam goed aarden en kan de spanning makkelijk het lichaam verlaten. Traditionele Aziatische massages gebeuren steeds op een futon.

Natuurlijke producten

Alle producten in de praktijk zijn 100% natuurlijke producten van het merk Sjankara. Zij werken met natuurlijke basisoliën waar etherische oliën aan worden toegevoegd naargelang de nodige werking. Meer over Sjankara op hun website

Al hun producten kan je bij mij bestellen. Hier vind je het overzicht van hun producten en de bijhorende prijzen.

Mannen

In deze praktijk worden vrouwen én mannen (en kinderen) gemasseerd. Ben je een man? Kies dan steeds voor praktijk ZorgSaam bij het boeken van je afspraak. 

Parkeren

Er is parkeerplaats aan de voorkant van de praktijk. 

 

Groepspraktijk

Een jonge en moderne groepspraktijk in Rupelmonde. Er werken verschillende hulpverleners samen bv.: een diëtist, psychologe, dokter, kinesist, podologe, coach, acupuncturist, verpleegkundige, vroedkundige... Op die manier kunnen we samenwerken in team en doorverwijzen indien nodig. 

Meer info over Groepspraktijk ZorgSaam.

Natuurlijke producten

Alle producten die Lydia gebruikt zijn 100% natuurlijke producten van het merk Sjankara. Zij werken met natuurlijke basisoliën waar etherische oliën aan worden toegevoegd naargelang de nodige werking. Meer over Sjankara op hun website

Al hun producten kan je bij mij bestellen. Hier vind je het overzicht van hun producten en de bijhorende prijzen.

Massage Zorgsaam  (45).JPG

Groepspraktijk ZorgSaam

Rupelmonde