top of page
Massage-Lydia-guasha.jpg

Diepgaande relaxatiemassage van 2 uur.

Pure verwennerij van top tot teen! Als je nood hebt aan diepgaande ontspanning. Of als je gewoon houdt van zalig genieten zoals mij ;-) Deze massage is een echt wellnessmoment.

Meer info

Bij het binnenkomen krijg je een warme kruidenthee, een mix die ik zelf heb samengesteld.

Terwijl je geniet van je thee, mag je zitten voor een heerlijk voetbad met lavendel etherische olie en een uitgebreide voetmassage met de relaxmassageolie. Deze olie heeft een basis van zoete amandelolie met etherische olies van citrusbergamot, mandarijnblad en sandelhout. Deze helpen jouw geest en lichaam ontspannen. Na het voetbad en de thee ben je lekker opgewarmd.  

 

Daarna ga je liggen voor een energetische massage van het volledige lichaam (rug, benen, buik, armen, handen, schouders, nek en aangezicht) met de relax-massageolie.

 

Jouw rug, voeten en gezicht worden meerdere maal bedekt met een warme handdoeken voor een diepgaand wellnessgevoel.

 

Jouw hals en aangezicht krijgen een gua-sha gezichtsbehandeling. Dit is een oeroude Chinese gezondheids- en schoonheidstechniek. Hierbij gebruik ik specifieke techniek waarbij ik zacht wrijf over jouw huid met een gepolijste rozenkwarts. Dit stimuleert de lymfe-circulatie en collageenproductie. Een detox voor jouw gezicht.

We ronden af met een heerlijke massage van de hoofdhuid.

 

Deze luxe verwenmassage duurt 2u à 2u15min. 😊 Voor deze massage nemen we alle tijd!

Je verlaat de praktijk helemaal ZEN.

🌿 Alle producten zijn 100% natuurlijk.

Voor deze massage zijn zwangere vrouwen (vanaf hun 13de week), vrouwen, mannen en kinderen vanaf 15 jaar welkom. Ben je zwanger of een tiener? Geef dit aan in de opmerkingen. 

€ 160

Massage Bazel Bright Light.jpg
bottom of page