top of page
Energetische massage Lydia Maertens.webp

Energetische massage 1,5uur

Een diepgaande massage met handoplegging die jouw lichaam en geest in balans brengt en de zelfheling stimuleert.

Meer info

Het dagelijks leven kan behoorlijk druk zijn. Soms geraken we in een patroon van voortdurende stress en geraken we in disbalans. Het is goed om die spanning op tijd kwijt te geraken en je terug goed te voelen in je vel.

Dit is een massage die zorgt voor diepgaande ontspanning en zelfheling op meerdere niveaus (fysiek, mentaal én energetisch). Ik ga intuïtief op zoek naar energetische blokkades in jouw lichaam en breng het lichaam terug in balans.


 

Je ontvangt een massage van het volledige lichaam (rug, benen, voeten, buik, armen, handen, nek, aangezicht en hoofd). Deze massage kan aangepast worden aan jouw noden (therapeutisch)

 

Ik gebruik energetische massage technieken zoals handoplegging, reiki en relaxatie en gebruik ontspannende massagetechnieken vanuit de Zweedse massage. 

Voor deze massage word je gemasseerd met een medicinale aromatische amandelolie. Ik kies aan de hand van jouw noden en vragen de olie die bij jou past. 

Boek deze massage als je helemaal tot rust wilt komen. Heb je geen last van disbalans of stress maar wil je gewoon heerlijk genieten? Prima, dan is deze massage ook voor jou.

€ 99

🌿 Alle producten zijn 100% natuurlijk.

Voor deze massage zijn zwangere vrouwen (vanaf hun 13de week), vrouwen, mannen en kinderen vanaf 15 jaar welkom. Ben je zwanger of een tiener? Geef dit aan in de opmerkingen. 

Massage Bazel Bright Light.jpg
bottom of page