Massage Lydia Maertens.jpg

Kindermassage

Dit is een massage op maat voor kinderen en jongeren van 3 tot en met 14 jaar.

Meer info

Kinderen dragen meer spanning mee door stress op school, een moeilijke thuissituatie, sociale media of vrienden. Deze spanning uit zich in fysieke klachten zoals pijnlijke schouders, buikpijn, concentratiestoornissen, hoofdpijn of slapeloosheid.

Een massage brengt deze kinderen tot rust en geeft ze een opening om erover te praten als ze dit willen. Ik gebruik massagetechnieken om de spanning van het lichaam af te nemen zodat jouw kind zich terug licht en vrij voelt.

De kindermassage is een zachte massage met de bedoeling jouw kind te laten ontspannen en probleemzones aan te pakken. 

 

Dit is een massage op maat. Ik luister naar jouw vragen als ouder en naar de vragen van het kind. Afhankelijk daarvan kies ik welke lichaamsdelen gemasseerd worden en welke olie gebruikt wordt. Een gewone ontspanningsmassage met de relaxmassageolie is ook mogelijk.

Ik neem echt tijd voor jouw kindje en doe moeite om jouw zoon of dochter op het gemak te stellen. Kindermassages zijn mijn favoriet. Ik heb drie jaar gewerkt met kindjes met een beperking. Ik hou van de energie van kinderen en zie ze graag tot rust komen en openbloeien.

Kinderen van 3 tot en met 7 jaar ontvangen een massage van 1 uur. Vanaf 8 jaar duurt de massage 1,5 uur.

🌿 Alle producten zijn 100% natuurlijk.​

Bij kinderen van 3, 4 of 5 jaar dient één van de ouders aanwezig te zijn tijdens de massage. Gelieve bij deze leeftijd ook een vertrouwensvoorwerp/knuffel mee te geven.

 

€ 65 / € 85

Massage Bazel Bright Light.jpg
2022 Logo Lydia Maertens enkel naam.png