top of page
Massage Lydia Maertens.jpg

Kindermassage

Dit is een massage op maat voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 14 jaar.

Meer info

Kinderen en tieners dragen spanning mee door stress op school, een moeilijke thuissituatie, sociale media of vrienden. Deze spanning uit zich in fysieke klachten zoals pijnlijke schouders, buikpijn, concentratiestoornissen, hoofdpijn of slapeloosheid.

Een massage brengt deze kinderen tot rust en geeft ze een opening om erover te praten als ze dit willen. Ik gebruik massagetechnieken om de spanning van het lichaam af te nemen zodat jouw kind zich terug licht en vrij voelt. 

De kindermassage is een zachte massage met de bedoeling jouw kind te laten ontspannen en probleemzones aan te pakken. 

 

Dit is een massage op maat. Ik luister naar jouw vragen als ouder en naar de vragen van jouw kind of tiener. Afhankelijk daarvan kies ik welke lichaamsdelen gemasseerd worden en welke olie gebruikt wordt. Meest voorkomend is een volledige ontpannende of therpeutische lichaamsmassage.

Ik neem echt tijd voor jouw kind of tiener en doe moeite om jouw zoon of dochter op het gemak te stellen. Kindermassages zijn mijn favoriet. Ik heb drie jaar gewerkt met kindjes met een beperking. Ik hou van de energie van kinderen en zie ze graag tot rust komen en openbloeien.

Voor kinderen vanaf 6 jaar. Vanaf 15 jaar mogen ze kiezen voor één van de massages voor volwassenen. 

🌿 Alle producten zijn 100% natuurlijk.​

 

€ 95

Massage Bazel Bright Light.jpg
bottom of page