Detox-massage.jpg

Diepgaande detoxmassage

Een massage die je op meerde vlakken helpt loslaten en je helpt terugkomen naar jouw essentie.

Meer info

Je mag lekker gaan zitten voor een warm detox voetbad met Franse groene klei. Klei is een natuurlijk bestanddeel van moeder aarde dat op een natuurlijke manier zuivert.

Tijdens de volledige massage krijg je een thermosje zelfsamengestelde detoxkruideninfusie met brandnetel, kurkuma en verse gember. Brandnetel is bloed- en lymfezuiverend, kurkuma is een antioxidant en gember ontgift de lever.

 

Terwijl je lekker ontspant geef ik jou voeten een heerlijk ontspannende voetmassage met de detoxolie op basis van druivenpit met pompelmoes (vetstofwissseling), ceder (lymfecirculatie) en scharlei (hormoonregulerend).

 

Na de voetmassage maak ik je voeten terug zacht met een natuurlijke voetscrub van Keltisch zeezout en amandelolie. Keltisch zeezout is een lokaal mineraalrijk zout dat een zuiverende eigenschap heeft.

Daarna ga je liggen voor een korte klankschaalmeditatie die jouw energetisch lichaam in beweging brengt en ter gelijke tijd ontspant. Dit zorg voor een energetisch reiniging.

Na de meditatie ontvang je een ontspannende massage van het volledige lichaam (rug, bekken, benen, buik, armen, handen, schouders, nek en aangezicht) met de detox-massageolie. 

Elk lichaamsdeel ontvangt ook een
lymfedrainage, een zachte technieken waarbij het lymfesysteem dat onder de huid ligt handmatig wordt gedraineerd. Hier door wordt overtollig vocht en afvalstoffen weggewerkt.

Jouw hals en aangezicht krijgen een gezichtsmasker met actieve kool. Dit is een zwarte stof die onzuiverheden aantrekt en daardoor de huid zuivert.

 

We ronden af met een heerlijke massage van de hoofdhuid.

Deze diepgaande detoxmassage duurt ongeveer 2u tot 2u15min😊 Voor deze massage nemen we alle tijd!

Ik laat jou nog 2 glazen water drinken om jouw detox te ondertseunen.

 

Je verlaat de praktijk een pak lichter met meer fysieke en energetische ruimte en een nieuwe energie.

🌿 Alle producten zijn 100% natuurlijk.

Deze massage is niet geschikt voor kinderen jonger dan 15 jaar of zwangere vrouwen.

€ 150

Massage Bazel Bright Light.jpg