Veelgestelde vragen

Vrouwencirkels

Wat is een vrouwencirkel?


Op een vrouwencirkel komen vrouwen samen en zitten ze in cirkel. In de cirkel neemt elke vrouw gelijkwaardig deel, ook de begeleider. De cirkel kan bestaan uit volgende elementen: ervaring delen, meditatie, bijleren over spiritueel thema, rituelen, cacaoceremonie...
Moet ik ervaring hebben om deel te nemen aan een vrouwencirkels?


Nee je hebt geen ervaring met vrouwencirkels of meditatie nodig. Wel graag een interesse in verbinden, spiritualiteit en meditatie.
Zijn de cirkels zweverig?


Nee, dat zijn ze niet. De cirkels hebben wel een spirituele toets.
Vanaf welke leeftijd mag ik deelnemen aan de cirkels?


Vanaf 16 jaar.
Ik ben transgender (man naar vrouw), mag ik deelnemen?


Ja.

Massages

Welke massage moet ik kiezen?


Ontspannende massage: om te genieten of spanning kwijt te geraken Massage op maat: bij klachten bv frozen shoulder of constipatie Energetische massage: combinatie van ontspannende massage en reiki bv bij burn-out klachten Massage voor kinderen en jongeren: onder de -16 jaar
Gaat mijn massage door in Bazel of in Rupelmonde?


Bij het boeken van je massage heb je gekozen voor de thuispraktijk in Bazel of in de groepspraktijk in Rupelmonde. Dit staat opnieuw in de details van je bevestigingsmail die je krijgt.
Masseert u ook mannen?


Ja, mannen boeken een afspraak bij Groepspraktijk ZorgSaam in Rupelmonde.
Geeft u ook erotische massages?


Neen.
Vanaf welke leeftijd zijn massages mogelijk?


Vanaf 2 jaar.

Kunst

Verzendingskosten


Kunstwerken worden gratis geleverd binnen de straal van 20 km. Daarbuiten wordt een vergoeding gevraagd van €1 per bijkomende km. Je kan jet kunstwerk ook gratis komen ophalen. Kleine werken kunnen verzonden worden met de post, daarbij worden €5-€15 verzendingskosten betaald, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het werk.

Corona

Moet ik een mondmasker aandoen


Ja, tijdens de massages. Dit mag af tijdens de gezichtsmassage. Ja, tijdens de fysieke vrouwencirkels.
Is het veilig om een fysieke vrouwencirkel te houden?


Ja, iedereen draagt een mondmasker indien de cirkel binnen doorgaat. Indien een deel van de cirkel buiten doorgaat mag het mondmasker af. De ruimte wordt aangepast het aantal deelnemers, zodat het steeds veilig blijft.

Betalen

Hoe kan ik betalen?


Bij het online boeken van de massage of vrouwencirkel kan je meteen betalen met bankcontact of creditkaart. Je kan ook kiezen voor handmatig betalen, dan betaal je gepast cash in de praktijk, met payconiq/bankcontactapp of via overschrijving.