Ik hou van verbinding maken, ontspannen en plezier halen uit elke dag!

Zelfzorg vind ik belangrijk, ik geniet daar enorm van. Geregeld ga ik naar de sauna, laat ik mij masseren en mediteer ik.

Spiritualiteit is mijn passie. Ik focus op mijn vrouwelijke kracht: intuïtie, empathie, creativiteit en verbinding. Elke dag luister ik naar mezelf. Waar heb ik zin in? Waar haal ik energie uit? Heb ik plezier? Ik ben best wel gevoelig aan stress, daarom werk ik op mijn eigen tempo. Voor mij is vrijheid heel belangrijk omdat dat mijn creativiteit stimuleert. Ik hou van lezen, schilderen, wandelen, yoga, hoepelen, tai-chi, qi-gong...

Ik heb best wel veel interesses!

Gezond eten en smeren

Elke dag amuseer ik mij in mijn zoektocht naar gezond en vegan eten. Ik hou van gezond puur eten: groenten, fruit, kikkererwten... Flexiveganisme voelt goed aan voor mijn lichaam. 

Ik ben ook steeds op zoek naar vegan, bio en natuurlijke lichaamsverzorging. Natuurlijke producten zoals etherische oliën, aloe vera, karitéboter, appelazijn gebruik ik wekelijks.

Opleiding

Ik heb een bachelor in de ergotherapie en een diploma bio-energetisch lichaamstherapie. Mijn leraar is mijn eigen papa, Dirk Maertens. Hij heeft zelf een goed draaiende praktijk in Torhout. 

Ervaring

In mijn eerste job ondersteunde ik kindjes met een beperking en hun gezin. Prachtig die kinderlijke energie! Daarna gaf ik in een psychiatrisch ziekenhuis groepssessies aan mensen met angst-en depressieklachten. Daar verdiepte ik mij in relaxatie, doelstellingen, sociale vaardigheden en beeldende therapie. Momenteel werk ik als coördinator van een Eerstelijnszone in hoofdberoep.

Gezin

In Bazel woon ik samen met mijn lieve partner, Stijn. Stijn zorgt letterlijk voor vuur in mijn leven. Hij is namelijk vuurartiest! Benieuwd? Bezoek zijn hier Instagram. Mijn tweede geliefde is mijn kat Momo (ik ben echt een grote dierenliefhebber !)

Op Instagram deel ik dit mijn activiteiten met mijn volgers en hoop ik anderen te inspireren tot een gezond en bewust leven. 

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 door Lydia Maertens - Bright Light

BE11 9733 8546 9748