top of page
Golden Sparkles

De Ondernemende Koningin

Waar spirituele vrouwen

samenkomen om te upgraden, te groeien  

+ in hun vrouwelijke kracht te staan

De-ondernemende-koningin_edited_edited.j

Geniet van een magisch traject met transformatieve queenclasses, werkboek, integratie en community van gelijkgestemde vrouwen die ook willen ondernemen vanuit hun vrouwelijke kracht.

Het traject De ondernemende Koningin is bedoeld om jou als onderneemster te helpen met de juiste mindset, magie en hulpmiddelen op te doen die je nodig hebt om je ondernemende dromen waar te maken, op een manier dat GOED voelt. 

Je leert bij over bewust en verbindend ondernemen, vrouwelijke energie en magie gebruiken in het delen van je medicijn, rijkdom uitnodigen in je leven en zoveel meer. 

Ondernemen hoeft niet lastig en eng te zijn. Er is een manier om te ondernemen volgens jouw voorwaarden. Een manier die vloeit en magisch aanvoelt.

Ik leer jou ho
e ❤️ In dit traject leer je hoe je kan ondernemen en 'werken' vanuit je de juiste energie: vrouwelijk én spiritueel. 

 

Stel je dit voor

Je hebt je eigen onderneming die magisch en ter gelijke tijd gegrond voelt. In jouw bedrijf werk je volgens JOUW voorwaarden. 

Je brengt je medicijn in deze wereld vanuit je vrouwelijke kracht. Je hebt geen haast en voelt geen druk. Werken is niet langer meer werken. Het is een activiteit waarvoor je elke dag opnieuw kiest om de wereld een betere plek te maken. Je voelt geen beperkingen meer, alleen maar ruimte.

Je bent je bewust van je ondernemingsangsten rond cliënten en geld én weet hoe je hier heling in brengt. Je groeit dagelijks. 

Je bent niet bang voor uitdagingen, je ziet de waarde in uit je comfortzone gaan en het pad dat is weggelegd voor jou te bewandelen. In je zaak zet je stappen om de best potentiële versie van jezelf te zijn.

 

Je bent een koningin van top tot teen. Mensen respecteren jouw grenzen en worden getrokken naar jouw energie. 

Je hebt een gezonde mindset waarin je jezelf, je lichaam en je mentaal welzijn op de eerste plaats zet.

Het is LEUK om dagelijks waarde te geven aan anderen en Moeder Aarde. Je zet de magie van zowel vrouwelijke als mannelijke energie in om je te ondersteunen in het prachtig werk dat je doet. Je onderneemt vanuit je hart en een plek dat stoomt. Je durft dromen en gelooft dat deze mogelijk zijn voor jou. 

 

Dit is geen mannelijk strategisch stappenplan maar een transformatieve reis die focuust op duurzame verandering in jouw ondernemingsdromen en activiteit.

In dit traject

Voor maar €255

De-Ondernemende-Koningin (2).png
De-Ondernemende-Koningin (3).png
De-Ondernemende-Koningin (1).png

Cliënten zeggen

Paulien: Ik volgde Lydia's traject 'De Ondernemende Koningin'. Het is enorm spannend om de stap te zetten in de ondernemingswereld. Mensen verklaren je soms gek dat je het nog maar wil proberen, en dat wekt onzekerheid op. In de lessen verdwenen mijn onzekerheden stuk voor stuk. Een waardevol, boeiend traject waarbij ik heel veel inzichten opdeed, ik gerustgesteld werd, in mijn kracht gezet werd en ik gewoon echt zin krijg om mijn eigen ding in de wereld te zetten. Bovendien leerde ik in het traject andere fijne vrouwen kennen waarmee ik zeker nog zal samenwerken! Ik ben Lydia dankbaar voor haar wijsheid en de Koninginnen community die ze in de wereld zet.

Vrouwelijke & mannelijke energie

De magie van vrouwelijke flow en mannelijke gegrondheid inzetten in het dagelijks leven van jouw zaak. Niets alfavrouwen. We zijn geen mannen maar vrouwen en DAT is onze kracht.

Koningin archetype

In je kracht staan en verantwoordelijkheid nemen voor je dromen. Voelen en geloven dat alles mogelijk is voor jou, een leven vol overvloed en rijkdom. Omdat je het waard bent.

Relaxed ondernemen

Hard werken betekent niet meer geld. Té hard werken zorgt voor burn-out en faillissement. Ik leer jou een manier van ondernemen dat heerlijk ontspannen vloeit én werkt. 

Samenwerken met het universum

Als vrouw ben je niet gemaakt om alles alleen op je schouders te dragen. Ik leer jou hoe je hulp kan vragen aan anderen en het universum laat manifesteren in jouw plaats.

Geldpatronen & mindset

Geld hoeft niet langer je angst te zijn.

Vanaf nu is geld je beste vriendin die je meehelpt je dromen waar te maken.

Jouw uniek pad

De reflectieve schrijfoefeningen en de vraag&antwoord momenten zorgen voor unieke diepgang en helpen je een pad bewandelen dat goed voelt voor JOU.

Terug naar de kern

Wat wil je nu eigenlijk écht? Misschien verschillen je acties met wat je hart wenst. Ik leer jou verbinden met je hart, je intuïtie en je zielsmissie.

Anders & beter

 

Het klassieke Vlaamse ondernemingsplaatje smijten we overboord. Ik deel mijn ervaring hoe ik op een andere manier onderneem en toon hoe jij dat ook kan. Een manier die GOED voelt.

Topics

Waardeuitwisseling

Durf investeren in jezelf

Totale waarde 

 €850

Jouw investering 

 €255

1-1 begeleiding (VIP)

Traject De ondernemende koningin

 4 x 1-1 online coachingsessies met Lydia Maertens

Jouw investering 

€666

Lydia-Maertens_edited.jpg
De-ondernemende-koningin.jpg
Golden Sparkles

De Ondernemende Koningin

Ben je er klaar voor?

Ingeschreven?

De-ondernemende-koningin-ik-ben-ingeschreven.png

Deel deze afbeelding in op jouw sociale media!

bottom of page