top of page

De Ondernemende Koningin

Waar spirituele vrouwen upgraden, groeien  

en in hun vrouwelijke kracht staan

Ontvang het gratis webinar 'Spiritueel ondernemen voor vrouwen' in je mailbox

Spiritueel-ondernemen_edited.jpg

Geniet van een magisch traject met 12 uur aan transformatieve queenclasses en een volledig integratief werkboek.

Het traject De ondernemende Koningin is bedoeld om jou als onderneemster te helpen met de juiste mindset, magie en hulpmiddelen op te doen die je nodig hebt om je ondernemende dromen waar te maken, op een manier dat GOED voelt. 

Je leert in 6 weken bij over bewust en verbindend ondernemen, vrouwelijke energie en magie gebruiken in het delen van je medicijn, rijkdom uitnodigen in je leven en zoveel meer. 

Ondernemen hoeft niet lastig en eng te zijn. Er is een manier om te ondernemen volgens jouw voorwaarden. Een manier die vloeit en magisch aanvoelt.

Ik leer jou ho
e ❤️ In dit traject leer je hoe je kan ondernemen en 'werken' vanuit je de juiste energie: vrouwelijk én spiritueel. 

Stel je dit voor

In 6 weken: Je hebt je eigen onderneming die magisch en ter gelijke tijd gegrond voelt. In jouw bedrijf werk je volgens JOUW voorwaarden. 

Je brengt je medicijn in deze wereld vanuit je vrouwelijke kracht. Je hebt geen haast en voelt geen druk. Werken is niet langer meer werken. Het is een activiteit waarvoor je elke dag opnieuw kiest om de wereld een betere plek te maken. Je voelt geen beperkingen meer, alleen maar ruimte.

Je bent je bewust van je ondernemingsangsten rond cliënten en geld én weet hoe je hier heling in brengt. Je groeit dagelijks. 

Je bent niet bang voor uitdagingen, je ziet de waarde in uit je comfortzone gaan en het pad dat is weggelegd voor jou te bewandelen. In je zaak zet je stappen om de best potentiële versie van jezelf te zijn.

 

Je bent een koningin van top tot teen. Mensen respecteren jouw grenzen en worden getrokken naar jouw energie. 

Je hebt een gezonde mindset waarin je jezelf, je lichaam en je mentaal welzijn op de eerste plaats zet.

Het is LEUK om dagelijks waarde te geven aan anderen en Moeder Aarde. Je zet de magie van zowel vrouwelijke als mannelijke energie in om je te ondersteunen in het prachtig werk dat je doet. Je onderneemt vanuit je hart en een plek dat stoomt. Je durft dromen en gelooft dat deze mogelijk zijn voor jou. 

 

Dit is geen mannelijk strategisch stappenplan maar een transformatieve reis die focuust op duurzame verandering in jouw ondernemingsdromen en activiteit.

In dit traject

Inhoud 6 weken traject

De-ondernemende-Koningin_edited.jpg
De-ondernemende-Koningin_edited.jpg

6 weken lang krijg je elke week toegang tot een nieuwe queenclass!

Alle video's en het werkboek zijn downloadbaar zodat je de kennis altijd bij je hebt wanneer nodig.

Cliënten zeggen

Paulien: Ik volgde Lydia's traject 'De Ondernemende Koningin'. Het is enorm spannend om de stap te zetten in de ondernemingswereld. Mensen verklaren je soms gek dat je het nog maar wil proberen, en dat wekt onzekerheid op. In de lessen verdwenen mijn onzekerheden stuk voor stuk. Een waardevol, boeiend traject waarbij ik heel veel inzichten opdeed, ik gerustgesteld werd, in mijn kracht gezet werd en ik gewoon echt zin krijg om mijn eigen ding in de wereld te zetten.  Ik ben Lydia dankbaar voor haar wijsheid en de Koninginnen community die ze in de wereld zet. Heb enorm veel gehad aan de queenclasses.

Vrouwelijke & mannelijke energie

De magie van vrouwelijke flow en mannelijke gegrondheid inzetten in het dagelijks leven van jouw zaak. Niets alfavrouwen. We zijn geen mannen maar vrouwen en DAT is onze kracht.

Koningin archetype

In je kracht staan en verantwoordelijkheid nemen voor je dromen. Voelen en geloven dat alles mogelijk is voor jou, een leven vol overvloed en rijkdom. Omdat je het waard bent.

Relaxed ondernemen

Hard werken betekent niet meer geld. Té hard werken zorgt voor burn-out en faillissement. Ik leer jou een manier van ondernemen dat heerlijk ontspannen vloeit én werkt. 

Samenwerken met het universum

Als vrouw ben je niet gemaakt om alles alleen op je schouders te dragen. Ik leer jou hoe je hulp kan vragen aan anderen en het universum laat manifesteren in jouw plaats.

Geldpatronen & mindset

Geld hoeft niet langer je angst te zijn.

Vanaf nu is geld je beste vriendin die je meehelpt je dromen waar te maken.

Jouw uniek pad

De reflectieve schrijfoefeningen en de vraag&antwoord momenten zorgen voor unieke diepgang en helpen je een pad bewandelen dat goed voelt voor JOU.

Terug naar de kern

Wat wil je nu eigenlijk écht? Misschien verschillen je acties met wat je hart wenst. Ik leer jou verbinden met je hart, je intuïtie en je zielsmissie.

Anders & beter
 

Het klassieke Vlaamse ondernemingsplaatje smijten we overboord. Ik deel mijn ervaring hoe ik op een andere manier onderneem en toon hoe jij dat ook kan. Een manier die GOED voelt.

Topics

Waardeuitwisseling

Durf investeren in jezelf

De-ondernemende-koningin.jpg

 

Totale waarde

van dit 6 weken traject 

= €750

Jouw investering

 1̶x̶ ̶€̶7̶5̶0̶

1x €255

De deuren zijn tijdelijk gesloten. Stuur mij een mailtje bij interesse: lydiamaertens@outlook.be

FAQ

Voor wie raad je het traject aan?

Voor vrouwen die getrokken zijn naar het ondernemingsleven én spiritualiteit. Als jij voelt dat het gewone onderneming, vanuit angst en keihard werken, niets voor jou is. Als je op zoekt bent naar een andere manier van ondernemen dan het klassieke Vlaamse mannelijke ondernemen. Of als je jouw huidige manier van ondernemen naar een hoger én spiritueel niveau wilt brengen. Als je zit met angsten rond ondernemen vanuit je vrouwelijke energie en energetische drempels voelt in je zaak of het starten met je zaak. 

Wat als ik nog niet concreet iets aan het ondernemen ben?

Je hoeft nog geen eigen zaak te hebben. Maar wel het plan om te starten in bijberoep of hoofdberoep tijdens of na de opleiding. Het enige wat je al nodig hebt is je ondernemingsidee. De opleiding is ook perfect voor vrouwen die al langer in het ondernemingsleven zitten. 

 

Is de prijs inclusief BTW? Kan ik een factuur vragen?

Ja, de prijs is inclusief BTW. Ik ben een 'kleine onderneming' dus er is geen BTW van toepassing.

Ja, je kan een factuur ontvangen. Stuur een mailtje naar info@lydiamaertens.com met je ondernemingsgegevens (Officiële naam zaak, adres zaak, ondernemingsnummer)

Is de opleiding levenslang beschikbaar?

Het traject is 6 weken beschikbaar. Alles is echter volledig te downloaden, je geraakt dus niets kwijt en kan altijd een deel van het traject opnieuw doen.

Ik heb er met opzet voor gekozen om de opleiding maar 6 weken beschikbaar te maken, zodat je dat extra duwtje in de rug krijgt om de opleiding niet alleen aan te kopen maar ook effectief te doen en voltooien.

Kan ik de opleiding volgen op eigen tempo? 

Je kan de opleiding binnen de 6 weken op zelfstandig en op eigen tempo doen. Elke week wordt er een nieuwe class vrijgegeven. Je voelt zelf wanneer je queenclasses wilt bekijken en het werkboek wilt maken. Ik raad je aan elke week 3 uur vrij te maken voor de opleiding. Als je eens een week de stap niet voltooit, kan je die gewoon de week erna inhalen, binnen de 6 weken. Of je kan deze downloaden en later inhalen.

Ik heb er met opzet voor gekozen om de opleiding maar 6 weken beschikbaar te maken, zodat je dat extra duwtje in de rug krijgt om de opleiding niet alleen aan te kopen maar ook effectief te doen en voltooien.

Is er een annulering, naamsverandering, terugbetaling mogelijk? 

Nee, dat is niet mogelijk. Als je deze pagina hebt gelezen, dan heb ik je duidelijk meegegeven hoe het traject eruitziet. Maar wees gerust, het is een prachtig traject, je zal er geen spijt van hebben.

Kan ik als man de opleiding volgen? 

De opleiding is volledig gericht op vrouwen. Als jij echter je nauw verbonden voelt met de vrouwelijke energie, of je meer vrouw dan man voelt, dan, ja en zal dit traject zeker met jou resoneren. 

Golden Sparkles

De Ondernemende Koningin

Ben je er klaar voor?

Deel deze afbeelding op jouw sociale media!

bottom of page