top of page

𝗠𝗶𝗷𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗶𝗼𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶𝗲

Lieve mensen, ik heb op mijn website een nieuwe persoonlijke biografie toegevoegd. Ik deel deze graag met jullie.


𝐈𝐤 𝐡𝐨𝐮 𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐨𝐦 𝐛𝐞𝐰𝐮𝐬𝐭 𝐭𝐞 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧


Dagelijks stel ik mezelf de vraag: ‘Is dit het leven dat ik wens? Leef ik vanuit mijn hart? Spreek ik mijn waarheid?’ Ik wil niet geleefd worden en meelopen met de rest. Voor mij is het belangrijk altijd dicht bij mijn eigen kern en gevoel te blijven, en daarop te vertrouwen.


​𝐃𝐞𝐳𝐞 𝐰𝐢𝐣𝐬𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐡𝐞𝐛 𝐢𝐤 𝐠𝐞𝐥𝐞𝐞𝐫𝐝 𝐧𝐚 𝐞𝐞𝐧 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐤𝐞𝐫𝐞 𝐰𝐞𝐠


Van mij 14 tot mijn 21 jaar maakte ik een zware depressie mee en deed ik aan zelfbeschadiging. Ik haalde geen plezier meer uit het leven, waardoor ik alleen maar voor anderen leefde. Mijn tijd ging volledig naar vrijwilligerswerk, people-pleasing en en mijn masker. Zodat niemand last van mij had. Alle energie die ik nog had, gaf ik weg. Tot er niets meer was, tot ik op was. Ik heb toen in een jaar tijd, twee keer proberen uit het leven te stappen. Deze periode was de zwaarste van mijn leven. Ik zat diep en dacht echt er nooit meer uit te geraken.


Tot ik in de hoge school, in de opleiding ergotherapie, eindelijk plezier haalde uit naar school gaan. En ik leerde de juiste vriendinnen kennen die mijn masker doorhadden en mij de ruimte gaven om het af te zetten. Ik leerde praten, ik leerde mijn kwetsbaarheid tonen en omarmen. Eindelijk kon al het verdriet en angst een uitweg vinden. Er kwam een barst in de muur rondom mij. En zo begon mijn pad van heling … Die donkere periode is niet voor niets in mijn leven geweest. Het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben.


𝗗𝗲 𝘄𝗶𝗷𝘀𝗵𝗲𝗶𝗱 𝗱𝗶𝗲 𝗶𝗸 𝘂𝗶𝘁 𝗱𝗶𝗲 𝗱𝗼𝗻𝗸𝗲𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗱𝗲 𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗽𝗮𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗵𝗲𝗯 𝗴𝗲𝗵𝗮𝗮𝗹𝗱 – 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝗿𝗺! Ik deel deze graag met jou: - Neem tijd om te luisteren naar je lichaam, gevoel en ziel. - Slaap genoeg, gezond en stop met al je verslavingen. - Zorg dat trauma’s en emoties een uitweg vinden. - Zorg voor een goeie, positieve en een te vertrouwen vriendenkring. - Wees jezelf. - Leef in de eerste plaats altijd voor jezelf. - Doe niets dat niet goed voelt. - Vergeef jezelf en anderen voor de fouten die ze gemaakt hebben. Iedereen verdient een tweede kans. - Geniet van het leven, zie alle rijkdom in het leven en wees dankbaar elke dag. - Leef vanuit liefde, niet vanuit angst. - Vraag hulp. Bel je familie of vrienden als je je slecht voelt. Schakel professionele hulp in. - … Als ergotherapeut werkte ik eerst met kindjes met een beperking en daarna met mensen met angst- en depressieklachten. In mijn vrije tijd volgde ik de opleiding bio-energetisch lichaamswerk bij mijn papa, Dirk Maertens. Ondertussen bleef ik luisteren en voelde ik dat het tijd was voor een andere weg. 𝗘𝗻 𝘇𝗼 𝗵𝗲𝗯 𝗶𝗸 𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗴 𝗴𝗲𝘃𝗼𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗱𝗿𝗼𝗼𝗺𝗷𝗼𝗯, 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝘇𝗲𝗹𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝗲𝗻 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗵𝘂𝗶𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗷𝗼𝗯. 𝗗𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗰𝗵𝘁 𝘁𝗲 𝗹𝘂𝗶𝘀𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗺𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 Dit is wat ik graag doe, dit is was mij gelukkig maakt. Ik wil niets liever doen dan het geven van massages en het begeleiden van vrouwencirkels en meditatiecirkels. Elke dag ontmoet ik prachtige mensen in mijn werk. What a gift! Mensen kiezen voor mij, mijn talenten en ervaring. Ik ben in de eerste plaats Lydia en daarnaast ook ervaringsdeskundige, ergotherapeut en bio-energetisch lichaamstherapeut. Vanuit mijn ervaring wil ik jou helpen. Ik heb op een harde manier geleerd dat het écht belangrijk is om voor jezelf te kiezen.

𝗗𝗲 𝗺𝗮𝘀𝘀𝗮𝗴𝗲𝘀 𝗱𝗶𝗲 𝗶𝗸 𝗴𝗲𝗲𝗳, 𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴 𝗰𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲 𝗺𝗮𝗮𝗸𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 Je voelt waar de blokkades zitten en kan hier naar luisteren. Een massage kan deel zijn van jouw helingsproces. Om meer te ontspannen, om te verlangzamen, om te kiezen voor jezelf… of om tijd te nemen om te genieten. Massages stimuleren de zelfheling van jouw lichaam. 𝗡𝗮𝗮𝘀𝘁 𝗺𝗮𝘀𝘀𝗮𝗴𝗲𝘀 𝗴𝗲𝗲𝗳 𝗶𝗸 𝗼𝗼𝗸 𝗰𝗶𝗿𝗸𝗲𝗹𝘀 𝘄𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗳𝗼𝗰𝘂𝘀 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗼𝗽 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴​ Verbinding met jezelf en verbinding met anderen. Zo belangrijk! Ik kan ondertussen niet meer niet verbonden leven. Het is deel geworden van wie ik ben en mijn leven. Het zitten in cirkel zorgt voor een gelijkwaardigheid tussen alle deelnemers. In de meditatiecirkels leer ik jou luisteren naar jezelf, naar je gevoel, lichaam en ziel. Vaak zit onze energie in ons hoofd. Té veel in ons hoofd wat zich uit in angst, piekeren, niet kunnen voelen en niet kunnen slapen. In de meditaties herstel je de connectie met jezelf. Je laat de energie terugkomen naar je kern, naar je lichaam en gevoel. In de vrouwencirkels maak je opnieuw verbinding met je vrouwelijke energie. Niet alleen door meditatie maar ook door te delen, rituelen te doen, creativiteit en intuïtie. Je herstelt de connectie met de vrouwelijke kern en kracht binnenin jezelf. Dit kan voor jou heel veel betekenen. In onze maatschappij ligt de focus in het dagelijks leven op mannelijke energie. Dat zorgt voor een blokkade op de stroom van vrouwelijke energie. Het terug openen van die stroom en het eren van je vrouwelijke kracht is enorm helend en verrijkend. Ik denk dat het wel duidelijk is dat mijn job, niet gewoon mijn werk is. Het is mijn passie, mijn leven. Ik hou van lekker mijn eigen ding doen, creatief te zijn en op mijn eigen ritme te leven. 𝗠𝗮𝘀𝘀𝗮𝗴𝗲, 𝗺𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝘃𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻𝗰𝗶𝗿𝗸𝗲𝗹𝘀 𝗶𝘀 𝘄𝗮𝘁 𝗺𝗶𝗷 𝗴𝗲𝗵𝗼𝗹𝗽𝗲𝗻 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗲𝗻 𝗻𝗼𝗴 𝘀𝘁𝗲𝗲𝗱𝘀 𝗵𝗲𝗹𝗽𝘁. 𝗟𝗮𝗮𝘁 𝗺𝗶𝗷 𝗷𝗼𝘂 𝗼𝗼𝗸 𝗵𝗲𝗹𝗽𝗲𝗻 Naast mijn werk hou ik ook enorm van mijn partner Stijn, mijn katjes, mijn vrienden en familie. Ik heb ook een groot interesseveld en heel veel verwondering voor alles in het leven. Ik probeer graag nieuwe dingen. Mijn interesses naast massage, meditatie en vrouwelijke energie, zijn: plantaardige voeding, geneeskrachtige planten, hekserij, spiritualiteit, vuurkunst, kung-fu, ecologisch leven, lezen, schilderen, wandelen in de natuur, yoga, reizen, dansen…


𝗜𝗸 𝗱𝗼𝗲 𝘄𝗮𝘁 𝗶𝗸 𝗴𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗱𝗼𝗲 𝗲𝗻 𝗹𝗲𝗴 𝗱𝗲 𝗳𝗼𝗰𝘂𝘀 𝗼𝗽 𝗴𝗲𝗻𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻!


Liefs

Lydia


PS: Laat mij ook gerust weten wat mijn verhaal met je doet. Deel het in de comments of in een privéberichtje




bottom of page