Ontdek jouw vrouwelijk kracht 🌹

In onze maatschappij neemt mannelijke energie over: presteren, plannen, veel actie, doelgerichtheid en denken. We hebben nood aan een portie mannelijke energie. Maar veel vrouwen missen meer vrouwelijke energie: zijn, delen, verbinden, creativiteit, verlangzamen, expressie en intuïtie. Deze prachtige vrouwelijke energie zit in elke vrouw. Het is aan jou om deze energie terug de ruimte te geven.


De vrouwencirkels zijn hiervoor de ideale plek. We zitten samen in een cirkel en leggen de focus op deze vrouwelijke energie. In de vrouwencirkels verbinden vrouwen zich terug met zichzelf, met elkaar en met de vrouwelijke energie. De cirkel is een plek waar je gewoon mag zijn en waar andere vrouwen voor jou de ruimte houden. Er is veel tijd om te delen en om gewoon jezelf te zijn. Niets moet en je hoeft ook niets te delen als je daar geen zin in hebt. We maken de intentie om authentiek samen te komen. 🌹 Een vrouwencirkel kan bestaan uit: ↠ Meditaties (bv. zelfliefdemeditatie) ↠ Rituelen (bv. dankbaarheidsritueel) ↠ Gesprekken (bv. over de vrouwelijke kracht) ↠ Schrijfoefeningen (bv. rond het archetype van de moeder) ↠ Gezellig samenzijn (pauze met fruit, chocolade en thee) We komen samen met andere vrouwen in een vrouwencirkel rond de volle of nieuwe maan. De maan is een symbool voor vrouwelijke energie omdat zij net zoals ons een cyclische energie heeft. Ze heeft net zoals de menstruatiecyclus een cyclus van 28 dagen. Ze heeft een enorme invloed op water, waar wij bijna volledig uit bestaan. Er gaat elke maand een online nieuwe maan en een fysieke volle maan cirkel (Bazel) door. Een vrouwencirkel kan je apart van elkaar boeken. Er is meestal een mix van vrouwen die voor de eerste keer komen en vrouwen die eerder hebben deelnomen. Er is geen gemiddelde leeftijd... er nemen vrouwen deel van 25 jaar en 65 jaar. De mix van verschillende leeftijden maakt de cirkels heel krachtig. Je bent meer dan welkom om deel te nemen aan een vrouwencirkel. We hebben elkaar nodig.


🌹 Meer info: https://www.lydiamaertens.com/cirkelsboeken

Volgende cirkels, online: za 4/12, in Bazel: vrij 10/12 Liefs Lydia

💛
#Kruibeke #Bazel #BrightLight #LydiaMaertens #vrouwencirkel #vrouwencirkels #spiritueel #spiritueelleven #spiritualiteit #verbinding #verbinden #verbindingmetjezelf #vrouwelijkeenergie #vrouwelijkekracht #heks #sisters #womencircle #womencircles #womenpower #meditatie #rituelen #bewustleven #priesteres #ongetemdleven #godin #goddess #maan #maanmagie #rodetent #maancirkel