5/5  op
Google Maps Reviews

Reviews massages

Naomi Vandeputte

Zalige massage! Lydia weet heel goed wat ze doet en heeft goede kennis van hoe ons lichaam werkt en reageert. Zo bespreekt ze vooraf of er pijn-of werkpunten zijn om er dan tijdens de massage extra aandacht aan te besteden. Ik voelde me super relaxed en ontladen na de massage, en ook de tensie in mijn rug en schouders was weg. Verder is het ook gewoon heel aangenaam om bij Lydia te komen. Ze stelt je gelijk gerust en gaat heel professioneel te werk. Super vriendelijk. Een echte aanrader dus.

Kyana Van de Pitte

Mijn lichaam komt telkens volledig tot rust. Ik val meestal na een sessie (er wordt ook ruim de tijd genomen) in slaap. Dit is een teken dat ik zowel mentaal als fysiek ontladen ben. Ik voel het beste effect als ik op regelmatige basis een sessie in plan (bv. 1keer/maand). Het is een moment om naar uit te kijken. Er wordt zeer professioneel gewerkt. Zij weet heel goed waarover zij spreekt en hoe zij een lichaam moet benaderen. Dit is echt een geruststelling. De ruimte is ook heel aangenaam en rustgevend. Een echte aanrader!!

Kaat Malfroy

Ontspannende en aangename massages! Vriendelijke en zorgzame masseuse waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze gaat daarnaast ook heel professioneel aan het werk. Een echte aanrader!

Silke T

Super goede massages!

Helena Ph.

Dank je Lydia, het was een zalige ervaring. Ik vond het super om een volledige body massage te krijgen. Leuk dat je vooraf even met mij besprak wat mijn probleempunten zijn 👍
Een echte aanrader voor genieters 😉
Liefs, Helena

Valerie Michiels

De energetische massage kwam voor mij op het juiste moment en heeft zo'n deugd gedaan. Lydia is een heel rustige persoon waarbij je je direct op je gemak voelt. Hier kom ik zeker terug!

Patsy

Bij toeval ontdekt via Zorgsaam, maar geen seconde spijt. 1 van de heerlijkste massages die ik mocht ondervinden. Zeer rustige sfeer, een heerlijk ruikende massageolie en een fantastische massagetherapeute. Dank je wel, Lydia, voor deze geweldige massage! Ik lijk niet uit mijn bubbeltje te geraken 😉🤩 Ik kom vast en zeker terug 🤗👍 veel groetjes Patsy

Cindy

Lydia de ontspannende massage die jij op mijn verjaardag gegeven hebt vandaag was een zalig moment van rust ik heb er echt van genoten ik zou het iedereen aanraden 😘

Lisa

Ik heb genoten van de ontspannende massage. Alles weer helemaal zen en los. Merci voor de vriendelijke ontvangst. Ik kom zeker nog terug. Een echte aanrader. Groetjes Lisa

Ellis

Deze masseuse is echt supergoed. Een echte aanrader. Ik heb tal van problematiek, en zij geeft ook die delen van het lichaam meer aandacht en past de massages aan naar believen. Mooie setting ook, rust en vrijheid in 1 mooie geweldige kamer! Ik zou iedereen naar deze vrouw sturen!

Annelies De Vos

Heel hard genoten van de massage. Ik kwam helemaal ontspannen buiten. Super bedankt! Ik ga zeker terug.

Tacha

Heeft enorm deugd gedaan. Hier kom ik zeker nog terug!

Kaat

Telkens zeer goede massages! Je kan zien dat Lydia weet waar ze mee bezig is en jou volledig tot rust kan laten komen of je klachten kan verlichten. Lydia zelf is een heel liefdevolle, rustige en zachte vrouw. De massages worden tevens gegeven in een sfeervolle en aangename ruimte. Zeker een aanrader!

Aster Vermeulen
Zalige massage! Heel relaxte sfeer, aangename ontvangst. Puur genieten. Ik kom terug😊

Jules Vanderheyden
Zeer ontspannende massage zowel fysiek als mentaal. Zeker aan te raden!

Britt De Meyer
Helemaal los en opgeladen buiten gewandeld. thx Lydia.
Ik keer nog zeker terug 🤗

Stijn Van Daele
Een zeer kwalitatieve masseuse, ik raad dit zeker aan bij al men vrienden en familie. De kamer is  gezellig en verzorgd. Ze ontvangt je ook met een goed geluimde lach. Het zit meteen Goed! Grtz

Maria Van Aerschot

Lydia is een zeer getalenteerde therapeute. Jarenlang ben ik voor behandeling bij haar vader geweest. Blij dat ik nu dichter bij huis dezelfde afdoende en ontspannende behandeling kan krijgen van Lydia, de spreekwoordelijke appel valt niet ver van de boom. Ook Lydia luistert vooraf naar de probleempunten en stemt haar behandeling daarop af. Ik ben zeer tevreden van mijn eerste behandeling in Kruibeke en ga zeker terug.

Anneke Meyfroodt

Omdat ik zelf ook massage geef zorg ik ook goed voor mezelf 🙌Lydia kwam op mijn pad wat ben ik blij haar te leren kennen💜💫 ik heb gekozen voor de energetische massage bij haar thuis zalig ze heeft gouden handen en energie..

Tineke Vaningelgem
Bedankt voor de heerlijke massage. Lydia vindt alle 'knoopjes' en geeft ze extra aandacht. Fijn dat het bij Zorgsaam ook kan. Ik kom zeker nog eens terug.

Rens Cocquyt

Zeer aangename en fijne ervaring. Aanrader voor diegene die volledig wil ontspannen en even alle zorgen wil vergeten.

Vicky ter Heide

Ik was zeer benieuwd naar de energetische massage maar wist niet dat ik hem zo hard nodig had! zeer ontspannende en individuele massage die tot vanbinnen in je kern gaat, ik ben met meer energie naar buiten gegaan en na lange tijd nog eens uitgerust wakker geworden boordevol energie!
Ook had ik direct een klik met Lydia echt een superlieve madam waar je u direct bij op je gemak voelt met magische handen.

Imad Aboulkassem

Erg vriendelijke dame. Je voelt u direct op uw gemak. Ik heb van het begin tot het einde genoten van de massage. Praktijk(Kruibeke) ligt wat afgelegen, maar op een rustige plek waar je helemaal kan ontspannen. Tijdens de massage wil ik niet graag verkeerslawaai horen. Voor herhaling vatbaar.

Wendy 

Zalige massage achter de rug bij Bright Light, wat een aanrader. Thanks Lydia!

Lydia Maertens Bright Light (81).jpg