5/5
op
Google Reviews

Reviews

Naomi Vandeputte

Zalige massage! Lydia weet heel goed wat ze doet en heeft goede kennis van hoe ons lichaam werkt en reageert. Zo bespreekt ze vooraf of er pijn-of werkpunten zijn om er dan tijdens de massage extra aandacht aan te besteden. Ik voelde me super relaxed en ontladen na de massage, en ook de tensie in mijn rug en schouders was weg. Verder is het ook gewoon heel aangenaam om bij Lydia te komen. Ze stelt je gelijk gerust en gaat heel professioneel te werk. Super vriendelijk. Een echte aanrader dus.

Kyana Van de Pitte

Mijn lichaam komt telkens volledig tot rust. Ik val meestal na een sessie (er wordt ook ruim de tijd genomen) in slaap. Dit is een teken dat ik zowel mentaal als fysiek ontladen ben. Ik voel het beste effect als ik op regelmatige basis een sessie in plan (bv. 1keer/maand). Het is een moment om naar uit te kijken. Er wordt zeer professioneel gewerkt. Zij weet heel goed waarover zij spreekt en hoe zij een lichaam moet benaderen. Dit is echt een geruststelling. De ruimte is ook heel aangenaam en rustgevend. Een echte aanrader!!

Kaat Malfroy

Ontspannende en aangename massages! Vriendelijke en zorgzame masseuse waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze gaat daarnaast ook heel professioneel aan het werk. Een echte aanrader!

Silke T

Super goede massages!

Helena Ph.

Dank je Lydia, het was een zalige ervaring. Ik vond het super om een volledige body massage te krijgen. Leuk dat je vooraf even met mij besprak wat mijn probleempunten zijn 👍
Een echte aanrader voor genieters 😉
Liefs, Helena

Ellen Van den Bergh

Lydia, je hebt de gave om mensen te zien én te verbinden. De avond werd zeer zorgzaam begeleid en tegelijkertijd toon je jezelf en zet je jezelf naast de ander. Je doet dit alles vanuit een mooie basishouding namelijk:  "Gelijkwaardigheid". Je bent naar mijn aanvoelen een oude ziel in een jong lichaam... Zeer inspirerend...

Valerie Michiels

De energetische massage kwam voor mij op het juiste moment en heeft zo'n deugd gedaan. Lydia is een heel rustige persoon waarbij je je direct op je gemak voelt. Hier kom ik zeker terug!

IMG_4985.jpg