top of page

Ben jij klaar om de Priesteres in jou wakker te maken?


Een Priesteres eert haar vrouwelijke energie en straalt in haar kracht. Je bewondert haar om haar innerlijke wijsheid en intuïtie. Ze zal tijdens haar levenspad anderen inspireren, helpen en helen.

Tijdens haar leven zal ze, op haar eigen manier, alles in het werk zetten om van de wereld een mooiere plek te creëren: sommigen begeleiden vrouwencirkels, anderen maken gebruik van tarotkaarten om je te gidsen of bereiden helende, medicinale maaltijden, ... Wat je zielsroeping als Priesteres ook mag zijn, ze staat in nauw contact met haar kern en leeft dus ook steeds volgens haar waarheid. Ze weet vol overgave spirituele leiding te nemen en te vertrouwen op het wondere universum.

Voel jij ook zulk diepgaand verlangen om met jezelf en je omgeving in verbinding te treden en de Priesteres in jou te bevrijden? Het online opleidingstraject ‘de weg van de priesteres’ leidt je naar je vrouwelijke essentie, leert je samen te leven met de natuur en schenkt je spirituele diepgang. 🌿🌙 Jij bewandelt jouw pad, je hebt daarom alle ruimte om de opleiding op je persoonlijke tempo te doorlopen. Toch is dit traject ook een unieke plek waar vrouwen authentiek met elkaar kunnen verbinden. Ik, Priesteres Lydia Maertens, draag liefdevol mijn kennis en expertise over in deze ongeziene opleiding in België. Lees hier meer over het opleidingstraject ‘de weg van de priesteres’.

Ben jij klaar om de Priesteres in jou wakker te maken? ✨ Liefs ❤️

Lydia

Comentários


bottom of page