top of page

Deze events mag je deze maand verwachten bij Bright Light

โญ ๐—ญ๐—ถ๐—ป๐—ด- ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป + ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ


Een avond om te verbinden met elkaar, in wildheid, in stilte, in passie, in vurigheid, gewoon met onszelf. In dans, in connectie met onze stem komen we tot de essentie van wie we als vrouwen zijn en kunnen we even bij elkaar ademen en alles weer loslaten wat ons niet dient.


Vrijdag 10/12

19u30 โ€“ 12u30

Bazel

In samenwerking met @michelle.marie_bo


โญ ๐— ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—น ๐˜๐—ฟ๐˜†-๐—ผ๐˜‚๐˜


Elke dinsdagavond is er de meditatiecirkel in Bazel. Twijfel je om deel te nemen? Kom naar deze gratis online probeercirkel! Zo krijg je mij al eens ontmoeten en ervaar je wat er precies gedaan wordt in zo'n meditatiecirkel.


Dinsdag 14/12

Gratis

19u45 โ€“ 20u45

Online


โญ ๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—น ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป


De volle maan vrouwencirkel is een avond waarbij we samenkomen om te verbinden - met onszelf, met andere vrouwen en de vrouwelijke kracht. Je leert bij, je vergroot je bewustwording en je omarmt je vrouwelijke kracht. De cirkel is gericht op ervaren, voelen en ontvangen.


Zaterdag 18/12

19u30 โ€“ 22u00

Bazel


Je hebt geen CS-ticket nodig voor deze events.

Meer info: www.lydiamaertens.com (link in profiel)


Liefs

Comments


bottom of page