top of page

Ik wil mij graag opnieuw voorstellen!

Bijgewerkt op: 24 feb. 2023

Heel wat nieuwe volgers op, welkom🙏!


Mijn naam is Lydia en ik ben een jonge vrouw van 28 jaar uit Bazel (een dorp net naast Antwerpen en toch nog in Oost-Vlaanderen)🏠


Ik hou van ondernemen 🥰 Mijn creativiteit kan ik er lekker in kwijt. Het is mijn passie, mijn leven. Mijn eigen ding doen maakt me ongelofelijk blij. Ik hou ervan om op mijn eigen ritme te leven en er heerlijk mee te flowen. De job die ik doe, is mijn droomjob.


Ik hou van verbinding, met mezelf, met anderen en met de natuur🌿


In mijn jeugd heb ik een depressie gehad... Daar heb ik veel uit geleerd. Sindsdien kies ik altijd voor mezelf. Mijn leven, mijn dromen, mijn gevoel en mijn grenzen. Elke dag opnieuw kies ik voor radicale zelfliefde.

Op die manier kan ik ook zorgen anderen, bv.: de mensen die komen voor een massage, meditatie of vrouwencirkel. En voor mijn lief Stijn @light.your.night.stijnvandaele en mijn twee katjes.


Ik hou van de natuur en alles wat er mee te maken heeft: leven met de seizoenen, wandelen, plantaardig en intuïtief eten, kruidengeneeskunde… Moeder natuur zal ik altijd met veel respect behandelen. Ik noem mezelf een heks omdat ik aan de slag ga met bv. natuurmagie, vuurmagie en maanmagie ✨ Ook ikzelf ben deel van de natuur! Ik ben vrouwelijke energie en flow met de energie rondom mij. Ik vind het belangrijk om mijn leven af te stellen op mijn menstruatiecyclus.


Mijn doelstelling in het leven is om te genieten van elke dag. Voor mij is de hemel op aarde. Er is zoveel moois, zoveel rijkdom… zolang je maar de moeite en de tijd neemt om het te zien en te ervaren. Ik kies voor verwondering. Ik kies voor liefde. En ook de ‘minder mooie’ momenten in het leven zijn van betekenis voor mij. Ik laat me niet doen door een baaldag, maar ga deze ook niet uit de weg. Soms vraagt het leven gewoon om stil te staan en te leren.


Ik kan blijven schrijven 😅, maar ik hou het hierbij. Heb je nog een vraag voor mij? Shoot!


Liefs

Lydia van Bright Light


Lydia Maertens - massagetherapeut Bazel (Kruibeke)
Lydia Maertens

Comentários


bottom of page