top of page

Vier jij tijdens 30/04 en 01/05 het Keltisch feest Beltane?


De Kelten vierden tijdens dit feest ter ere van Belenos, de god van leven en dood, het begin van de zomer met vreugdevuren. Het is ook een jaarlijks vruchtbaarheidsfeest: Beltane eert dat de natuur in volle bloei en symboliseert licht en leven. Dit vreugdevol feest weerspiegelt ook het innerlijke vuur dat in elk van ons brand. Beltane nodigt je wilde zelf uit en vraagt je om uitbundig te verbinden. Optimisme viert hoogtij en kondigt een tijd van hoop, groei en levenskracht aan. Feest jij uitbundig en vol vreugde mee tijdens Beltane? Hier zijn alvast enkele tips.

  1. Vier deze dag samen met enkele gelijkgestemde vriendinnen. Zet jullie favoriete muziek op en dans, zing en lach samen. Voel jij de levensenergie en vitaliteit door je lichaam stromen?

  2. Nodig je dierbaren uit voor een groot kampvuur en vraag dat iedereen hout en takken meebrengt. Bespreek jullie passies in dit leven. Je zal het vuur zien spetteren, dat is beloofd!

  3. Maak samen met je kinderen of vriendinnen een bloemenkrans met vers geplukte bloemen. Jullie zien er fantastisch uit!

Wil jij bewust op het ritme van de natuur leven? Je ontdekt er alles over tijdens de opleiding de Weg van de Priesteres.Liefs ❤️

Lydia

ความคิดเห็น


bottom of page