top of page

Voel jij tijdens volle maan ook de nood om te verbinden?

De maan straalt weer in haar volle glorie aan de donkere sterrenhemel. Tijdens deze fase van haar cyclus is haar actieve, spirituele en vrouwelijke energie het krachtigst. Voel jij dat ze je uitnodigt om naar buiten te gaan en te verbinden?


Doorheen de geschiedenis was volle maan ook hét moment dat Priesteressen en heksen samenkwamen. De energie moedigt je nu eenmaal aan om te verbinden in een cirkel en geeft je dat extra duwtje in de rug om je waarheid te durven spreken en je te tonen via expressie.

Ze vraagt je ook om los te laten wat je niet meer dient, om te vergeven en om dankbaar te zijn voor al dat al op je pad kwam. Sta even stil en aanschouw haar. Wat heeft ze je de afgelopen twee weken tijdens deze maancyclus gebracht en wat wil je graag loslaten? Schrijf het neer en gooi het in een vuurschaal om het weer aan het universum te geven. Uit je dankbaarheid door luidop tegen haar te praten. Vraag haar ook om je kristallen op te laden en leg ze neer in het licht van de volle maan.

Wil jij graag volgens de vrouwelijke energie van de maan leven? Leer er meer over tijdens de opleiding De weg van de Priesteres.Liefs ❤️

Lydia

Comments


bottom of page