Detox-massage.jpg

Diepgaande detoxmassage van 2 uur

Een massage die je op meerde vlakken helpt loslaten en terugkomen naar jouw essentie.

Meer info

Bij het binnenkomen ontvang jij een energetische rookreiniging van ziel en lichaam met groene salie (bio).

Je mag dan gaan zitten voor een detox voetbad en voetscrub met Keltisch zeezout. Keltisch zeezout is een lokaal mineraalrijk zout dat een zuiverende eigenschap heeft.
 

Terwijl je ontspant geef ik jouw voeten een heerlijk ontspannende voetmassage met de detoxolie op basis van druivenpit met pompelmoes (vetstofwissseling), ceder (lymfecirculatie) en scharlei (hormoonregulerend). 

Je krijgt van mij heerlijke zelfsamengestelde bio detoxkruideninfusie met brandnetel (bloed- en lymfezuiverend), kurkuma (antioxidant) en verse gember (leverontgifting). De brandnetel is met liefde geplukt door mezelf!

Daarna ga je liggen en krijgt je een vers gemaakt detoxgezichtsmasker met groene thee (antioxidant), aloë vera (helend), en groene klei (zuiverend). 

Terwijl het masker inwerkt ontvang je een korte klankschaalmeditatie die jouw energetisch lichaam in beweging brengt en een relaxerende werking heeft.

 

Na het masker en de meditatie, krijg je een uitgebreide ontspannende massage van het volledige lichaam met de detox-massageolie. Massage zorgt dat alle afvalstoffen in de spieren loskomen en het lichaam verlaten. 

Ik maak gebruik van lymfedrainage, een zachte techniek waarbij het lymfesysteem dat onder de huid ligt handmatig wordt gedraineerd. Hierdoor wordt overtollig vocht en afvalstoffen weggewerkt. 


We ronden af met een heerlijke massage van nek en hoofd.
 

Deze diepgaande detoxmassage duurt ongeveer 2u tot 2u15min😊 Voor deze massage nemen we alle tijd!

Je verlaat de praktijk met een licht gevoel en voelt meer fysieke en energetische ruimte.

🌿 Alle producten zijn 100% natuurlijk.

Voor deze massage zijn vrouwen, mannen en kinderen vanaf 15 jaar welkom.
Zwangere vrouwen kiezen voor de diepgaande relaxatiemassage of de ontspannende massage.

Tijdelijk in korting voor €130!


(Vanaf 2023 zal deze massage €160 kosten)

Massage Bazel Bright Light.jpg