top of page

❗️ Ik ga niet mee in verdeeldheid ⏬

Ik voel een grote druk in de collectieve energie. Heel het C-gebeuren zorg voor SPANNING ⚡️ Een collectieve spanning. De maatregelen en de media veroorzaken een massa aan angstgevoelens. Niet alleen angst maar ook boosheid, frustraties, schaamte en schuld 💔 Dat komt écht binnen bij mij. Deze energie kan mij helemaal opslorpen. Ik ben best sterk maar ook heel gevoelig... Spijtig genoeg liet ik mezelf overrompelen door deze collectieve boosheid en angst 😓 Ik ging in verhitte discussie met vrienden en familie, voelde mij onbegrepen en was kwaad. Dat voelde echt niet fijn.


Dus vroeg ik mezelf, welke gevoelens zijn collectief en welke zijn van mij? 🤔

Ik besef dat ik helemaal niet wil in verdeeldheid stappen. Ik hou van mezelf, ik hou van de mensheid en ik weet dat mensen niet perfect zijn. Ik ook niet. De mensheid is niet slecht. Mensen zijn wel bang en boos.

En dat is oké ❤️

Ik wil niet met de vinger wijzen of veroordelen. De kwaadheid die ik voel, mag erkend worden maar hoeft mij niet over te nemen. Het is aan mij om aan de slag te gaan met de gevoelens die daarachter zitten, vaak angst.

Ik doe wat voor mij het beste voelt en heb respect voor mensen die een andere weg kiezen. Want iedereen heeft het moeilijk. Ik bent niet alleen 🌍

Ik kies er voor om in gesprekken en bij het luisteren naar media, de energie van de situatie bij de situatie of bij de persoon te laten. Ik wil de ruimte houden voor de gevoelens van anderen hoef deze niet over te nemen.


Ik wil dicht bij mij eigen kern, waarheid en gevoel blijven 🌟


Ik kies voor LIEFDE, vrede, begrip.


Wie doet mee? ❤️
Kommentare


bottom of page