top of page

Vrouwenmagie 12/12/2021

Een dag om te verbinden met je intuïtie, je creativiteit en de magie van het Vrouw-zijn samen met een groep prachtige vrouwen.


We zijn als mensen gemaakt om te leven vanuit intuïtie en vanuit verbinding met de wereld rondom ons. We zijn gemaakt om te spelen, te voelen en te exploreren, en om dit samen te doen met anderen. Hoewel connectie met de intuïtie voor iedereen beschikbaar is (we zijn immers intuïtieve wezens), zit er bij veel vrouwen twee dingen in de weg om meer te luisteren naar die innerlijke stem. Ten eerste weten veel vrouwen niet hoe die stem klinkt of hoe die voelt. We zijn het gewoon om vanuit ratio en luide gedachten te leven, en zijn zo de subtiliteit van de zachte fluisteringen binnenin in ons vergeten. We zijn vergeten hoe kippenvel over onze huid, een tinteling in de buik of een plotse visie voor onze ogen allemaal signalen zijn van een diepere wijsheid in onszelf. Deze worden afgeschreven als 'fantasie' of 'betekenisloos' terwijl fantasie onze grootste toegangspoort is tot creativiteit en dat er niets toevallig gebeurt in deze wereld noch in ons lichaam.


Ten tweede is er bij veel vrouwen een gebrek aan vertrouwen in de intuïtie waardoor ze zichzelf niet toelaten om ernaar te luisteren. Als je niet bereid bent om ernaar te luisteren, kan je ook niet ervaren waar deze innerlijke stem je naartoe kan leiden. Dan loop je al de magie, de synchroniciteiten, en de spontane wijsheid mis die het leven voor jou heeft klaarliggen. Om dit vertrouwen terug te winnen en de stem van jouw intuïtie te leren kennen, is het belangrijk om simpelweg een ruimte te hebben waar je jezelf kan toelaten om die stem te laten spreken. Een ruimte waar je de mind even kan uitzetten en waar je kan vertragen om die fluisteringen steeds beter te horen en toe te laten.

Dat is waar Vrouwenmagie om draait: om een dag te creëren waar je als vrouw kan vertragen en jezelf kan toelaten om te leren luisteren naar de innerlijke stem. Om de magie te kunnen ervaren die er dan ontstaat en om te voelen hoe jij toegang hebt tot het veld waarin alles verbonden is.


Wat kan Vrouwenmagie jou brengen?

  • een sterkere connectie met je intuïtie

  • een moment van vertragen en verbinden met jezelf

  • meer vertrouwen om te durven luisteren naar je innerlijke stem

  • verbinding met andere vrouwen

  • speelsheid en vrolijkheid in de exploratie van je innerlijke wereld

Een sterkere connectie met je intuïtie zorgt er bovendien voor dat jij betere beslissingen kan maken die in lijn liggen met jouw pad en de verlangens van je hart. Het zorgt ervoor dat je vaker uit de 'doen-modus' kan komen en in de 'zijn-modus' kan stappen - van daaruit gebeuren de dingen als vanzelf. Dan stroomt het leven door je heen en weet je als vanzelf wat te doen of niet te doen om de juiste dingen aan te trekken op jouw pad.


Voor wie is Vrouwenmagie bedoeld?

Dit maandelijks event is voor vrouwen die:

  • de stem van hun intuïtie beter willen leren kennen

  • meer vertrouwen willen krijgen in wat ze (aan)voelen

  • de magie van de energetische wereld willen ervaren

  • op zoek zijn naar een moment van vertraging voor zichzelf, in verbinding met andere vrouwen

  • geen tijd vinden om ruimte te maken voor het toelaten van hun intuïtie, maar dit wel graag willen

Hoe verloopt zo'n dag van Vrouwenmagie?

Aangezien deze dag draait rond het luisteren naar de intuïtie, is dat ook de manier waarop dit event zal verlopen. Dat betekent dat er op voorhand geen 'vast programma' is samengesteld. We starten de dag om 10u en sluiten af rond 17u, 's middags eten we samen potluck. De uren daartussen zijn bedoeld om de tijd te vergeten en volledig in te zakken in de aanwezigheid bij onszelf, bij elkaar, en bij de exploratie van ons innerlijk weten.

Het liefst van al wil ik de info over de inhoud van het event zo beperkt mogelijk houden omdat dit jou al de mogelijkheid geeft om vanuit je Voelen een beslissing te maken, en niet vanuit je rationele mind. Wat voel je als je deze tekst leest? En als het iets in jou raakt, kan je daar dan naar luisteren zonder verdere informatie? Kan je gewoon vertrouwen dat dit gevoel juist is en dat je daarnaar mag handelen?

Voor diegenen die toch te nieuwsgierig zijn kan ik meegeven dat we doorheen de dag met verschillende soorten oefeningen zullen werken om de mind tot rust te laten komen en de intuïtie aan te wakkeren. Elke maand zal er ook een andere vrouw mij bijstaan in het begeleiden van de dag en zal zij vanuit haar eigen expertise iets toevoegen aan die editie van Vrouwenmagie.


🌹𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵

↠ €88,00

↠ organisatie en tekst @manomeditatie, in cocreatie met mij @lydia.brightlight

↠ zondag 12/12 van 10-17u (Diepenbeek)


Hopelijk tot dan

Liefs ♥

Lydia




Kommentare


bottom of page